Club Brugge stuurt Anderlecht serieuze waarschuwing in aanloop naar topper

Club Brugge stuurt Anderlecht serieuze waarschuwing in aanloop naar topper
Zondag 04 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge leken ze er toch niet helemaal gerust in na de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Er werd weliswaar gewonnen, maar echt goed was het toch allemaal weer niet.

En dat kwam ook nog eens bovenop de voorgaande thuisnederlaag tegen Antwerp. Is de honger gestild nu blauw-zwart zo'n reuzenvoorsprong heeft in het klassement. "Dat hoor ik vooral van de buitenwereld. ‘Club staat 16 punten voor. De competitie is toch al gespeeld", reageert Philippe Clement.

"Maar dat is net het grote gevaar", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "We hebben helemaal níks in handen. Als je dan naar Kortrijk zou komen met het gevoel: ‘Wij zijn Club Brugge, wij gaan het hier wel even doen’, dan zie je een ander verhaal dan wat er vandaag gebeurd is."

Al beseft Clement maar al te goed dat de prestatie van zijn spelers helemaal niet op niveau was. "Volgende week spelen we op Anderlecht. Dat is een andere ploeg. En de omstandigheden zullen beter zijn." Een duidelijke verwijzing naar het patattenveld van KV Kortrijk.

Een beter combinerend Club Brugge

"Dus ja, ik verwacht dat we een beter combinerend Club Brugge te zien zullen krijgen. Dat is de stempel die we het hele seizoen gegeven hebben. Maar op Kortrijk droegen we voor één keer een werkmanstenue. Dat moet óók kunnen als je kampioen wil spelen."

Voor zover dat nog nodig was weet Anderlecht dus wat het te wachten staat als het volgende week zondag de Bruggelingen op bezoek krijgt. Al zal paars-wit vooral met de match van komende maandag tegen Antwerp in het hoofd zitten.

Poll: Zal Club Brugge op Anderlecht wél opnieuw op niveau kunnen spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024