AA Gent-fans ziedend over penalty-drama tegen Standard: "Dit team is hopeloos"

AA Gent-fans ziedend over penalty-drama tegen Standard:
Zondag 04 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Standard-AA Gent was op zaterdag de topmatch van de Jupiler Pro League. Dat het aan de rust maar 0-1 stond was een half mirakel. Want twee pogingen op de paal en... twee gemiste strafschoppen.

Eerst kwam AA Gent goed weg toen de bal via Bolat tegen de paal ging. Vervolgens was het de beurt aan de Buffalo's met Kums die op de paal vlamde. Maar toen moest het beste nog komen.

Nurio versierde immers tot twee keer toe een penalty voor de bezoekers. Eerst miste Yaremchuk en vervolgens miste ook nog eens Castro-Montes. Al was het ook twee keer Bodart die er goed tussenzat.

Gelukkig voor Castro-Montes kon hij de rebound nog binnenschieten, waardoor AA Gent met een 0-1 de rust inging. Maar de supporters konden er absoluut niet mee lachen. Nog los van opnieuw een hele reeks scheldtirades richting de VAR.

Want de penalty's dit seizoen zijn een echt drama voor de AA Gent-spelers. Ter illustratie: Vier omgezet op een normale manier, drie omgezet in twee tijden en ook nog eens drie gemist. Je zou voor minder van een penalty-complex spreken.

TAGS  I  Standard  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024