Kompany schrikt zich rot over wereldnaam: "Hij heeft alles om een topper te worden"

Kompany schrikt zich rot over wereldnaam:
Zondag 04 april 2021 - 21:30   I   door Redactie

En opeens is alles weer mogelijk voor Anderlecht na het verrassende thuisverlies van KV Oostende tegen Waasland-Beveren. Met puntenwinst tegen Antwerp kan Kompany over de kustploeg heen. En tegelijkertijd ook wat meer naam maken voor zichzelf.

Want dat is wel nodig. Hoe bekend hij ook is als voetballer, als coach heeft Vincent Kompany nog alles te bewijzen. Daar is de hele Jupiler Pro League dit seizoen getuige van geweest. Maar dat hij potentieel heeft, daar zijn sommigen heilig van overtuigd. 

Kris Van Der Haegen, Director Coach Education bij de KBVB en assistent-bondscoach van de Red Flames, is zo iemand. Zo werd hij recent gevraagd naar het effect van de nummer één positie van de Rode Duivels op Belgische trainers.

In Sport/Voetbalmagazine gaf hij daar het volgende antwoord op."Vincent Kompany is een wereldnaam, hij heeft alles om het tot een toptrainer te schoppen. Maar ik denk dat er nog zulke profielen zijn."

Gecharmeerd

Naar verluidt schrok de Anderlecht-trainer serieus op, maar was hij tegelijkertijd ook ferm gecharmeerd door de lof van Van Der Haegen. De vraag van één miljoen is nu wel of Kompany die voorspelling ook zal kunnen waarmaken.

Poll: Wordt Kompany volgens jou een toptrainer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  Waasland-Beveren

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024