Nieuwe klap voor KV Oostende: 'Trainer Alexander Blessin vertrekt per direct'

Nieuwe klap voor KV Oostende: 'Trainer Alexander Blessin vertrekt per direct'
Maandag 05 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Alsof het pijnlijke thuisverlies tegen Waasland-Beveren nog niet genoeg was om het paasweekend te verpesten. KV Oostende mag nu ook nog eens op zoek naar een nieuwe trainer.

Want ondanks de nederlaag tegen Waasland-Beveren en het feit dat de kustploeg misschien play-off 1 misloopt, heeft Alexander Blessin (47) heeft in zijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League flink wat indruk gemaakt.

De Duitse trainer toverde KV Oostende om van staartploeg tot play-off 1-kandidaat. Het maakt dat Blessin 'hot' is. En dat heeft de aandacht getrokken van enkele Belgische topclubs.

Maar in Engeland klinkt het dat Sheffield United - dat al langer aan de mouw van Blessin trekt - nu zal doorduwen om hem weg te halen uit België. De club staat in de Premier League troosteloos laatste en zal sowieso degraderen, maar wil een volledig nieuwe start maken.

Jeugdtrainer

En daarvoor ziet Sheffield United Blessin als de ideale trainer. Vanwege zijn goede resultaten, maar vooral vanwege zijn verleden bij Red Bull Leipzig, waar hij als jeugdtrainer grote indruk maakte.

Omdat Sheffield United niet eens wil wachten tot volgend seizoen, zou de club Blessin al met onmiddellijke ingang wegplukken bij KV Oostende. Als de kustploeg play-off 1 niet haalt, wordt dat meteen een stuk gemakkelijker.

 

Poll: Zal KV Oostende volgend seizoen even goed kunnen doen zonder Blessin?

TAGS  I  KV Oostende  I  Waasland-Beveren  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Sheffield United  I  RB Leipzig

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024