Eden Hazard verbaast iedereen: "Dit is toch niet normaal meer"

Eden Hazard verbaast iedereen:
Maandag 05 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Wat een enigma is Eden Hazard (30) toch. Al meer dan anderhalf jaar op de sukkel met blessures bij Real Madrid en opeens staat de Rode Duivel dan toch weer uit de doden op.

Anders kan je het ook niet omschrijven. Drie weken geleden viel Hazard nog maar eens geblesseerd uit. Voor lange tijd werd gevreesd. En zelfs het EK was in gevaar. Maar dan verscheen de aanvallende middenvelder afgelopen vrijdag opeens weer op het trainingsveld.

Tot grote verbazing van Real Madrid-coach Zinédine Zidane, zijn ploegmaats en de hele club in het algemeen. Zidane was van plan om zijn sterspelers zachtjesaan opnieuw te brengen, maar dat was buiten Hazard zelf gerekend.

Hij maakte in die mate vorderingen dat hij zelfs al dinsdag in de Champions League-selectie voor de kwartfinale tegen Liverpool zou zitten. En dat wordt nu ook bevestigd door Marca, doorgaans goed op de hoogte van wat er leeft bij Real Madrid.

Ook effectief in actie

De Spaanse sportkrant stelt namelijk dat Hazard dinsdag ook effectief in actie zal komen tegen Liverpool. Op sociale media kunnen fans hun ogen niet geloven. "Dit is toch niet normaal meer", valt er onder meer te lezen. Hopelijk wordt die uitspraak dinsdag niet opnieuw bovengehaald als de Rode Duivel alweer zou uitvallen.

 

 

Poll: Is het logisch dat Hazard alweer zou spelen tegen Liverpool?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024