Fans dwingen Tottenham tot ontslag Mourinho na nieuw bedrog: "Serieleugenaar"

Fans dwingen Tottenham tot ontslag Mourinho na nieuw bedrog:
Maandag 05 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Elke club heeft wel zijn breekpunt, de vraag is wanneer Tottenham daar naar zal handelen na een zoveelste leugen van José Mourinho. De supporters hebben er alleszins meer dan genoeg van.

Aanleiding was de surrealistische persconferentie die de Portugese trainer gaf na het 2-2-gelijkspel op Newcastle. Een paar serieuze verdedigende blunders deed een journalist vragen waarom Toby Alderweireld en andere internationals er niet bij waren. 

Waarop Mourinho antwoordde dat ze wel fit waren, maar pas zaterdag konden aansluiten op training en daarom ontbraken. Een flagrante leugen, want Tottenham zelf gaf beelden vrij waarop te zien was hoe alle internationals - inclusief Alderweireld - vrijdag al meetrainden.

Die leugen werd onder meer doorprikt door Het Laatste Nieuws en online gezet. Daardoor sprongen heel wat Tottenham-fans op de kar. Zij zijn Mourinho al veel langer beu en verdenken hem al veel langer van (zware) leugens.

Zwart op wit op beeld

Maar doordat het zo zwart op wit op beeld staat, was het voor heel wat supporters de absolute druppel. Zij willen Tottenham nu dwingen tot een ontslag. Vooral ook omdat de resultaten onder de voormalige 'Special One' niet volgen.

Poll: Zal Tottenham Mourinho op het einde van het seizoen ontslaan?

TAGS  I  Tottenham  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  PSV  I  Ajax  I  Beerschot  I  Newcastle

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022