Spraakmakende transfer op komst: “Anderlecht-bestuur sprak al met Mbokani”

Spraakmakende transfer op komst: “Anderlecht-bestuur sprak al met Mbokani”
Maandag 05 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Er lijkt een pikante transfer in de maak in de Jupiler Pro League. Dieumerci Mbokani (35), na dit seizoen einde contract bij Royal Antwerp FC, zou op weg zijn naar… RSC Anderlecht.

Ondanks een wisselvallig seizoen én het feit dat hij toch al 35 is, is en blijft Mbokani erg gewild op de transfermarkt. Zo zou Anderlecht, dat na dit seizoen afscheid moet nemen van Lukas Nmecha (22), flink aan Mbokani’s mouw trekken. Paars-wit ondernam zelfs al actie.

Bij LN24 liet de Franstalige journalist Thomas Bricmont weten dat er reeds gesprekken plaatsvonden tussen Anderlecht en Mbokani. “Het Anderlecht-bestuur heeft al met Mbokani gesproken. Dat is verrassend, want de spits kent niet bepaal zijn beste seizoen. Hij is wel een pak goedkoper (dan vorig jaar, nvdr.)”, voegt Bricmont er nog aan toe.

Kompany bedenkt zich

Dat Mbokani plots op weg is naar Anderlecht, is hoogst opmerkelijk. Vorige zomer hield coach Vincent Kompany de komst van Mbokani nog tegen. Nu zou Kompany de Antwerp-spits dus wél graag zien komen. Dat het nieuws vlak voor Antwerp-Anderlecht, is uiteraard ook straf.

Poll: Zou jij Mbokani graag weer bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024