Vercauteren en Kompany zorgen voor hét moment uit Antwerp-Anderlecht

Vercauteren en Kompany zorgen voor hét moment uit Antwerp-Anderlecht
Dinsdag 06 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Antwerp kreeg maandagavond een pak voor de broek van Anderlecht. 'The Great Old' verloor op de eigen Bosuil met 1-4. Frank Vercauteren had zich de ontmoeting met Vincent Kompany ongetwijfeld anders voorgesteld.

Nog voor aanvang van de topper zorgden Vercauteren en Kompany overigens al voor hét moment van Antwerp-Anderlecht. Vlak voor de aftrap zocht Vercauteren zo snel mogelijk zijn dug-out op, maar dat was buiten Kompany gerekend.

De coach van Anderlecht besefte maar al te goed dat de camera's op hem en Vercauteren gericht zouden zijn en ging de trainer van de tegenpartij opzoeken. Kompany haalde zijn beste glimlach boven en gaf Vercauteren een vuistje.

Onnatuurlijk

Het zag er allemaal vriendelijk uit, maar het leek ook erg gemaakt. Onnatuurlijk. "Hoffelijk was het zeker, hartelijk misschien iets minder", vat Het Nieuwsblad het opmerkelijke moment samen.

Ook na de match hadden beide coaches eventjes contact. Al bleef het ook dan bij een korte begroeting. Vercauteren maakte na de teleurstellende pot voetbal van zijn ploeg dat hij snel naar binnen trok.

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024