'Club Brugge ziet niet te weigeren bod op Noa Lang binnenlopen'

'Club Brugge ziet niet te weigeren bod op Noa Lang binnenlopen'
Dinsdag 06 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het ziet er steeds meer naar uit dat Club Brugge na afloop van het huidige seizoen zonder Noa Lang (21) verder moet. De Nederlander heeft het voorbije half jaar zodanig veel indruk gemaakt, dat een transfer zich straks lijkt te voltrekken.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge heel binnenkort een niet te weigeren bod op Lang zal zien binnenlopen. Volgens de krant wil de aanvaller zo snel mogelijk de Europese top bereiken. Lang zal dan ook niet twijfelen als hij de kans krijgt om een stap hogerop te zetten.

Lang is al een tijdje grof wild op de transfermarkt. Onder meer AC Milan maakt jacht op het goudhaantje van Club Brugge. Volgens Het Laatste Nieuws kan blauw-zwart zijn speler straks voor een veelvoud van de 6 miljoen euro die het aan Ajax betaalt verkopen.

Meer dan 25 miljoen?

Bij Club Brugge mikken ze op een astronomisch bedrag bij een vertrek van Lang. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zouden minimum 25 miljoen euro - en als het even kan nog iets meer - willen verdienen aan een vertrek van de Nederlander.

Poll: Denk jij dat Lang volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Ajax

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024