'Transfervrije Mario Mandzukic kan straffe overstap naar Belgische club maken'

'Transfervrije Mario Mandzukic kan straffe overstap naar Belgische club maken'
Dinsdag 06 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Mario Mandzukic (34) vond in januari onderdak bij AC Milan. Lang lijkt de ervaren spits echter niet op San Siro te blijven. Na afloop van het huidige seizoen zal Mandzukic alweer andere oorden opzoeken.

Diverse Italiaanse media melden dat AC Milan het aflopende contract van Mandzukic niet zal verlengen. Het zal de Kroaat transfervrij laten vertrekken. Mandzukic kon de voorbije weken niet overtuigen en bijgevolg gaat Milan op zoek naar een andere aanvaller.

Dat opent deuren voor Belgische topploegen. Tijdens de voorbije transferperiodes was Mandzukic telkens in beeld bij teams uit de Jupiler Pro League. Eerst snuffelde landskampioen Club Brugge aan de Kroatische targetman, vervolgens deed Anderlecht hetzelfde.

Belgische topclub zkt. spits

Allebei duwden ze - mede door de interesse van AC Milan - niet door. Nu krijgen Club en RSCA een nieuwe kans. Net als Antwerp, KRC Genk en AA Gent overigens. Allen zijn ze met het oog op volgend seizoen op zoek naar een spits met naam en faam. En dat is Mandzukic toch nog steeds.

Gezien het feit dat Mandzukic weldra einde contract is, maakt het van hem ook een extra interessante optie om de aanvalslinie te versterken. Bronnen binnen het makelaarsmilieu bevestigen ons dat Mandzukic alleszins bij meerdere Belgische eersteklassers op het verlanglijstje staat.

Poll: Bij welke Belgische topclub past Mandzukic het best volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024