'Erg verrassende transfer bij Club Brugge, oude bekende gaat tekenen'

'Erg verrassende transfer bij Club Brugge, oude bekende gaat tekenen'
Dinsdag 06 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Er is een even opmerkelijke als verrassende transfer op til bij Club Brugge. De Belgische landskampioen zou op het punt staan om uit te pakken met de komst van oude bekende Randal Kolo Muani (22).

Een maand geleden sijpelden uit Frankrijk de eerste geruchten rond Kolo Muani door. Club Brugge was de aanvaller op het spoor gekomen bij Nantes. De 22-jarige Kolo Muani is er een vaste waarde en wist de scouts van blauw-zwart te charmeren. Hoewel Club de forcing leek te voeren in het dossier, bleef het de voorbije weken windstil.

De komst van Kolo Muani leek niet meer aan de orde voor Club Brugge. Niets is minder waar, zo is nu gebleken. CEO Vincent Mannaert zou het transferdossier nieuw leven hebben ingeblazen. Meer zelfs: volgens Franse bronnen zou Club de speler zelfs beet hebben.

Habbekrats

Blauw-zwart zou een mondeling akkoord hebben met Kolo Muani. De speler zou weldra zijn krabbel zetten onder een meerjarige overeenkomst. Club Brugge kan Kolo Muani voor een habbekrats oppikken, aangezien hij zijn in 2022 aflopende overeenkomst bij Nantes niet wil verlengen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024