'Manchester City spendeert 100 miljoen aan stevige zomeraanwinst'

'Manchester City spendeert 100 miljoen aan stevige zomeraanwinst'
Woensdag 07 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Manchester City is van plan om komende zomer uit te pakken op de transfermarkt. De leider uit de Premier League wil zich gericht versterken. De bazen van Man City mikken in eerste instantie op de komst van een nieuwe aanvaller.

Sergio Agüero, einde contract, vertrekt straks bij Manchester City. Het spreekt voor zich dat The Cityzens straks een waardige vervanger willen aantrekken. Erling Haaland wordt veelvuldig genoemd, maar het is lang niet zeker dat de Noor de nieuwe nummer 9 van Pep Guardiola's team gaat worden.

Sky Sports meldt dat Manchester City 100 miljoen euro wil spenderen aan een nieuwe topspits. Als Borussia Dortmund meer vraagt voor Haaland, zal Man City de interesse in het Noorse fenomeen dan ook laten varen. In dat geval zullen de Engelsen op zoek gaan naar een andere aanvaller.

Lukaku en Kane

De namen van Romelu Lukaku (Inter) en Harry Kane (Tottenham) circuleren ondertussen ook al in de wandelgangen van het Etihad Stadium. Lukaku zou beschikbaar zijn voor zo'n 90 miljoen euro, terwijl de vraagprijs van Kane wellicht hoger zal uitvallen.

TAGS  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund  I  Inter  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022