Opstand tegen Hein Vanhaezebrouck: Vierde trainerswissel op komst bij Gent?

Opstand tegen Hein Vanhaezebrouck: Vierde trainerswissel op komst bij Gent?
Woensdag 07 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Jess Thorup, László Bölöni, Wim De Decker, Hein Vanhaezebrouck. Dat is vier op rij voor AA Gent dit seizoen. Durft AA Gent het aan om straks nog een vijfde trainer aan te stellen?

Feit is dat de zenuwen na de nederlaag op Standard zwaar gespannen staan. Bij de spelers, de trainer, maar evenzeer de club. En vooral de supporters. Die hebben er na een seizoen waarin ze zogezegd zouden meespelen voor de titel, helemaal genoeg van. 

Maar waar ze in eerste instantie hun woede richtten op de spelers, beginnen ze nu hun geweer van schouder te veranderen. Met name Hein Vanhaezebrouck wordt met de vinger gewezen. Terecht of niet, maar het aura van 'Hein de Verlosser' lijkt hij defintief verloren.

De vraag is nu of het bestuur zich zal laten beïnvloeden door de steeds luider klinkende roep van de fans om een nieuwe trainer. Dat zou dan al de vijfde zijn dit seizoen. Een regelrechte blamage.

Extreem gevoelig

Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie beseffen wellicht dat ze dat niet kunnen maken, maar aan de andere kant zijn ze extreem gevoelig over hoe de buitenwereld over hen denkt. Dat wordt dus nog spannend.

Poll: Moet AA Gent Vanhaezebrouck ontslaan?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024