'Toptransfer Sambi Lokonga gedwarsboomd door overbodige Club-speler'

'Toptransfer Sambi Lokonga gedwarsboomd door overbodige Club-speler'
Woensdag 07 april 2021 - 15:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht hopen ze vurig dat ze komende zomer één van hun goudhaantjes kunnen verkopen. Daarbij richten ze vooral hun vizier op Sambi Lokonga om de clubkas te spijzen.

En dat zag er tot voor kort heel goed uit. Met name Milan toonde immers serieuze interesse in de aanvallende middenvelder. Bovendien was er recent het gegeven dat bondscoach Roberto Martínez hem tot Rode Duivel promoveerde.

Maar nu lijkt er toch een kans verkeken, want volgens La Gazzetta dello Sport heeft Milan zijn vizier op een andere middenvelder gericht. Niemand minder dan Sofyan Amrabat op wie de club van Alexis Saelemaekers een bod van twintig miljoen euro zou gedaan hebben.

De Nederlandse Marokkaan is een oude bekende van de Jupiler Pro League én vooral Club Brugge, waar hij van augustus 2018 tot augustus 2019 nog een jaar speelde. Maar daar kon Amrabat zich nooit doorzetten.

Meerwaarde

Dat deed hij vorig seizoen op huurbasis bij Hellas Verona wél, waarna de club zijn aankoopoptie lichtte en hem meteen doorverkocht aan Fiorentina. Daar toont Amrabat zich een absolute meerwaarde, met de interesse van onder meer Milan tot gevolg.

Poll: Gaat Sambi Lokonga volgens jou naar Milan verkassen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Milan  I  Hellas Verona  I  Fiorentina

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024