Coucke bij verrassing genomen: Anderlecht voert zware wijzigingen door

Coucke bij verrassing genomen: Anderlecht voert zware wijzigingen door
Woensdag 07 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Er kan geen dag voorbij gaan of er valt ergens wel nieuws te rapen over of rond Anderlecht. Deze keer komt paars-wit zelf met het nieuws dat de Raad van Bestuur wijzigingen ondergaat.

"De algemene vergadering van RSC Anderlecht heeft de benoemingen van de nieuwe leden van De Raad van Bestuur bekrachtigd", zo valt er te lezen op de website van Anderlecht.

Luc Deleu en Hans Beerlandt werden voorgedragen en zullen vanaf de volgende zitting deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Luc Deleu sluit aan als onafhankelijk bestuurder. "Deleu was meer dan 50 jaar advocaat, is supporter in hart en nieren en kent de club door en door."

Daarnaast zal ook Hans Beerlandt in de Raad van Bestuur zetelen. Beerlandt is Executive Director bij bouwgroep Besix, al jaren trouwe partner van RSC Anderlecht. Het nieuws dat Patrick Lefevere en Philippe Close hun mandaat als bestuurslid zouden opnemen was al bekend.

Rabiate tegenstander

Dat hun benoeming nu geofficialiseerd wordt is geen verrassing voor Marc Coucke, maar dat Hans Beerlandt er uiteindelijk bijzit, wellicht wel. Dat is immers de zoon van Johan Beerlandt, rabiate tegenstander Coucke. Daarom dat Beerlandt Senior in oktober 2020 ontslag nam uit de Raad van Bestuur.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024