Johan Boskamp haalt zwaar uit naar Anderlecht: "Meen je dat nou echt?!"

Johan Boskamp haalt zwaar uit naar Anderlecht:
Woensdag 07 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Hij is nog altijd voetbalverslaafd, maar af en toe moet Johan Boskamp toch eens up to date worden gebracht. Al is de Nederlandse ex-trainer ook daarna nog altijd goed voor enkele sappige uitspraken.

"Meen je dat nou? Dat geloof ik niet." In De Gazet van Antwerpen schrikt Johan Boskamp serieus op als de krant hem meldt dat Anderlecht naar de voorwaarden van Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov gepolst heeft.

"Juist ja, ze zijn transfervrij. Dan nog vind ik het moeilijk te geloven. Zo gooi je je principes overboord. Ze lopen met de jeugd te pronken en dan kom je met dit tweetal. Die haal je niet om op de bank te zetten, lijkt mij."

En Boskamp wijst ook naar de leeftijd van beide Antwerp-spelers. Refaelov wordt deze maand 35 en Mbokani moet er 36 worden. "Is het een meerwaarde voor die jonge gasten om plots ervaren spelers te gaan halen?"

Nmecha

"Die jeugd deed het zondag toch niet slecht", stelt de Nederlander. "Als je één van de twee haalt, moet hij écht in de ploeg passen en een voortrekkersrol op zich nemen. Mbokani kan een alternatief zijn voor Nmecha, maar dat is toch een beetje je eigen filosofie verwerpen."

Poll: Heeft Boskamp gelijk met zijn redenering volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Boskamp  I  Mbokani  I  Refaelov

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024