Déze Club Brugge-speler wordt de hemel in geprezen: "Hij wordt absolute top"

Déze Club Brugge-speler wordt de hemel in geprezen:
Woensdag 07 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge blinkt dit seizoen uit op alle vlakken. Vooral op het vlak van jeugdwerking heeft blauw-zwart enorme stappen gezet. Met voorsprong het grootste talent tot nog toe: Charles De Ketelaere.

Dat vinden ook zijn ploegmaats. In Knack laat Mat Rits zich uit over de mogelijkheden van De Ketelaere. "Vorig seizoen begon de hype aan te zwellen", aldus Rits. "Toen Charles toch eens op de bank zat, zei ik hem dat dat perfect normaal was. Misschien zelfs goed, om zijn lichaam te laten herstellen."

"Ik had het gevoel dat hij dat zelf allemaal al wel wist. ’t Is een slimme jongen en hij wordt erg goed begeleid. Bovendien zit hij in de ideale ploeg. Er wordt veel van Charles geëist, en dat moet ook, maar niemand verwacht dat hij week na week het team over de streep trekt."

Waarna Rits alle registers opentrekt: "De Ketelaere gaat een enorme carrière tegemoet en dan denk ik aan de absolute top. Al bij zijn debuut zag je dat er een vonk in zat, maar vooral: hij wordt maand na maand sterker. Zijn progressie is nog niet ten einde."

Poll: Kan De Ketelaere inderdaad de absolute top bereiken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024