'Real Madrid wil 8 miljoen betalen voor sterspeler uit Jupiler Pro League'

'Real Madrid wil 8 miljoen betalen voor sterspeler uit Jupiler Pro League'
Donderdag 08 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Real Madrid heeft de weg naar de Jupiler Pro League gevonden. De Madrileense grootmacht zou van plan zijn om in het tussenseizoen een sterspeler uit de Belgische competitie aan te trekken.

Spaanse bronnen meldden een tijdje geleden al dat Real zijn zinnen heeft gezet op Lukas Nmecha. Niet zomaar geruchten, zo benadrukken ook andere Spaanse bronnen nu. De interesse van Real Madrid zou immers erg concreet zijn. De Koninklijke voert zelfs de forcing in het dossier.

Bij Real Madrid zien ze in de nog steeds maar 22-jarige Nmecha een uitstekende doublure voor topspits Karim Benzema. De Manchester City-huurling maakte niet alleen indruk in het shirt van Anderlecht, maar ook op het EK U21. Het is sindsdien dat Real overtuigd is van Nmecha's kunnen en potentieel.

8 miljoen

In Santiago Bernabéu oordelen ze dat Nmecha nog grote stappen vooruit kan zetten. Wie weet kan hij dan op termijn zelfs in de voetsporen treden van de inmiddels 33-jarige Benzema. Real zou komende zomer zo'n 8 miljoen euro willen neertellen voor Nmecha.

Een bedrag dat in principe wel moet volstaan om de Engelse Duitser weg te halen bij Manchester City. Nmecha heeft in het Etihad Stadium nog een contract tot medio 2022, maar heeft er geen toekomst meer. Man City wil hem straks definitief verkopen en zich constructief opstellen tijdens de gesprekken.

Poll: Vind jij Nmecha goed genoeg voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024