Transferbom in Engeland: ’Salah, Mané en van Dijk vertrekken bij Liverpool’

Transferbom in Engeland: ’Salah, Mané en van Dijk vertrekken bij Liverpool’
Donderdag 08 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Liverpool maakt een werkelijk desastreus seizoen door. De Engelse landskampioen staat momenteel pas zevende in de Premier League en telt liefst 25 punten minder dan leider Manchester City. En daar stoppen de problemen niet voor 'The Reds'.

Britse bronnen melden dat er straks een heuse exodus zal plaatsvinden op Anfield. Enkele topspelers zouden Liverpool in de zomer verlaten. Mohamed Salah, Virgil van Dijk en Sadio Mané op kop. Allen willen ze hun huidige werkgever inruilen voor een andere topclub.

Ook spelers als Roberto Firmino, Trent Alexander-Arnold en Thiago Alcantar overwegen overigens te vertrekken bij Liverpool. Ook zij zijn niet te spreken over de gang van zaken bij de club en willen hun ambities elders gaan waarmaken.

Het zorgt voor een serieuze bom bij Liverpool, dat na een eindzege in de Champions League en een Engelse landstitel een jaar later eindelijk weer vertrokken leek. Door het nakende vertrek van enkele vedetten is het straks mogelijk weer naar af voor The Reds.

Klopp

Bovendien is het niet zeker dat Jürgen Klopp wel op Anfield blijft werken. De magie tussen de Duitse coach en Liverpool lijkt uitgewerkt te zijn. Tijdens dit moeilijke seizoen werd Klopp al enkele keren aan een vertrek gelinkt. Afwachten wat híj deze zomer doet.

TAGS  I  Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024