'Mignolet hakt vlak voor Anderlecht-Club Brugge knoop door over transfer'

'Mignolet hakt vlak voor Anderlecht-Club Brugge knoop door over transfer'
Donderdag 08 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Hoewel Club Brugge afstevent op een tweede opeenvolgende landstitel, is het niet bepaald rustig bij blauw-zwart. Zo nemen de geruchten omtrent het vertrek van enkele sterkhouders steeds meer toe.

Niet alleen Hans Vanaken en Clinton Mata, maar ook Simon Mignolet werd recent in verband gebracht met een vertrek. De doelman zou op zijn 33ste opnieuw in de Premier League kunnen gaan spelen. Verschillende Engelse ploegen tonen in interesse.

In aanloop naar de kraker tegen Anderlecht van aanstaande zondag, is er nu echter duidelijkheid omtrent de toekomstplannen van Mignolet. De Rode Duivel is niet van plan om Club Brugge te verlaten, zo kwamen Engelse bronnen te weten. Mignolet voelt zich goed bij Club en denkt op dit moment dan ook niet aan een transfer.

Extra doelman

Geruststellend nieuws voor Club Brugge, dat dus niet op zoek moet naar een nieuw sluitstuk. Wel zal Vincent Mannaert in het tussenseizoen een nieuwe doublure voor Mignolet moeten vinden. Ethan Horvath is einde contract en zal niet bijtekenen. Voor hem moet Club dus wel een vervanger gaan halen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024