‘Barcelona wil 75 miljoen betalen en déze Rode Duivel meteen aantrekken’

‘Barcelona wil 75 miljoen betalen en déze Rode Duivel meteen aantrekken’
Donderdag 08 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

FC Barcelona is zijn transferzomer aan het voorbereiden. De clubleiding is van plan om iedere linie te versterken en mikt daarbij onder meer op de komst van een Rode Duivel.

Spaanse bronnen weten dat Barcelona zich in de zomer maar wat graag wil versterken met Youri Tielemans. De 23-jarige middenvelder heeft zich de jongste jaren geweldig ontwikkeld en het heeft er alle schijn van dat hij Leicester City na dit seizoen zal verlaten.

Verschillende ploegen snuffelden al aan Tielemans. Manchester City en Liverpool werden genoemd, net als Manchester United en Real Madrid. Maar nu heeft ook Barça de jacht op Tielemans geopend.

De Catalaanse topclub zou zomaar even 75 miljoen euro willen betalen om Tielemans los te weken bij Leicester City. Barcelona hoopt de concurrentie te snel af te zijn en het Anderlecht-jeugdproduct zo snel mogelijk vast te leggen. Benieuwd of dat gaat lukken.

Poll: Zou jij Tielemans graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Leicester City

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024