‘Ronaldo én Mbappé naar Real Madrid, Hazard maakt opvallende transfer’

‘Ronaldo én Mbappé naar Real Madrid, Hazard maakt opvallende transfer’
Donderdag 08 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Er zijn flink wat veranderingen op til bij Real Madrid. De Madrileense grootmacht maakt in de coulissen al werk van volgend seizoen en is van plan om enkele spraakmakende transfers te realiseren.

Spaanse bronnen melden dat Real Madrid zich in eerste instantie zal versterken met Cristiano Ronaldo (36) én Kylian Mbappé (22). Die twee zouden respectievelijk van Juventus en Paris Saint-Germain overkomen en de aanval van een grondige kwaliteitsinjectie voorzien.

Hoeveel Ronaldo moet kosten is nog niet duidelijk, in het geval van Mbappé spreken we over een transfersom van 150 miljoen euro. Sommige bronnen beweren dat er al een akkoord is met Ronaldo en Mbappé, maar dat werd nog niet bevestigd door Real Madrid of één van beide spelers. Toch zouden ze straks hoe dan ook naar Santiago Bernabéu verhuizen.

50 miljoen voor Hazard?

Slecht nieuws voor Eden Hazard. Volgens Don Balon zou de 30-jarige Rode Duivel door de komst van Ronaldo en Mbappé moeten oprotten. Real zou Hazard verkopen aan... PSG. Onze landgenoot flirtte in het verleden al eens met de Parijse topclub en zou er nu ook effectief aan de slag gaan.

Hazard zou na twee tegenvallende seizoenen bij Real Madrid toch nog een straffe transfer gaan maken. PSG neemt weliswaar een risico, maar in Parijs geloven ze hard in de Rode Duivel. Hazard zou beschikbaar zijn voor een slordige 50 miljoen euro. Wie weet krijgt Real dus gewoon korting bij de aankoop van Mbappé.

Poll: Zou jij Eden Hazard graag bij PSG zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024