Club Brugge verneemt erg slecht nieuws vlak voor clash tegen Anderlecht

Club Brugge verneemt erg slecht nieuws vlak voor clash tegen Anderlecht
Donderdag 08 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge gaat zondagavond op bezoek bij zijn eeuwige rivaal RSC Anderlecht. In het Lotto Park wil blauw-zwart, net als vorig seizoen, gaan winnen. Enkele dagen voor de topper ziet het er echter niet zo goed uit voor Club.

Op de trainingsbeelden van Club Brugge is Noa Lang in geen velden of wegen te bekennen. Lang herstelt nog van een blessure aan het bovenbeen die hij opliep bij de beloften van Nederland. De aanvaller doet zijn stinkende best om zo snel mogelijk weer fit te zijn, maar de clash tegen Anderlecht lijkt toch te vroeg te komen.

Lang zou dan toch nog te veel hinder ondervinden van zijn blessure. Starten tegen Anderlecht zou er dan ook niet in zitten. Een streep door de rekening van Philippe Clement. De trainer van Club zou maar wat graag een beroep doen op Lang, toch één van zijn beste spelers.

Met of zonder Chong?

Zeker nadat Tahith Chong geen al te beste beurt maakte tegen KV Kortrijk, wilde Clement vol inzetten op de wederoptredende Lang. De kans is echter groot dat de Club-coach ook op het veld van Anderlecht voor Chong zal moeten opteren. Of kiest Clement voor nog iemand anders? Afwachten.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024