'AA Gent-bestuur neemt deze beslissing over ontslag Hein Vanhaezebrouck'

'AA Gent-bestuur neemt deze beslissing over ontslag Hein Vanhaezebrouck'
Vrijdag 09 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Het gaat AA Gent dezer dagen niet bepaald voor de wind. Zelfs Hein - de Verlosser - Vanhaezebrouck slaagt er voorlopig niet in om Gent op de rails te krijgen. Het gaat zelfs zover dat ook de West-Vlaming al ter discussie staat - bij de fans dan toch.

Na de nogal pijnlijke nederlaag tegen Standard richtten kwade fans zich tot Vanhaezebrouck. De trainer kreeg flink wat verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Sommige supporters zien Vanhaezebrouck zelfs liefst alweer opkrassen. Wisselt AA Gent straks nóg maar eens van T1?

(Lees verder onder de afbeelding)

Plannen maken

Daar lijkt het niet op, neen. Voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie zijn niet van plan om de samenwerking met Vanhaezebrouck stop te zetten. Zij geloven meer in Hein dan in de vorige drie coaches samen. Net zoals verliefde koppels, die al plannen maken om na de corona-periode een verre reis te maken, maken ook het Gent-bestuur en Vanhaezebrouck al wilde plannen.

Samen zijn ze nu al het volgende seizoen aan het voorbereiden. De Witte, Louwagie en Vanhaezebrouck bezinnen zich momenteel over de toekomst van de club en maken werk van de nodige versterkingen. In iedere linie moet er iets bij, Vanhaezebrouck heeft zijn transferprioriteiten al kenbaar gemaakt.

The only way is up

Van een ontslag van Vanhaezebrouck is geen sprake, zo melden enkele bronnen binnen AA Gent. Bestuur en coach weten heel goed wat ze aan elkaar hebben en waar ze naartoe willen met de club. The only way is up en Vanhaezebrouck broedt nu al op een plan om Club Brugge en co volgend seizoen het vuur aan de schenen te leggen.

Poll: Vind jij Vanhaezebrouck de juiste trainer voor dit AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024