'Bayat moeit zich en zorgt voor opmerkelijke zomertransfer bij Club Brugge'

'Bayat moeit zich en zorgt voor opmerkelijke zomertransfer bij Club Brugge'
Vrijdag 09 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het is nog maar begin april, maar toch gonst het al van de transfergeruchten. Ook Club Brugge is voorbereidingen aan het treffen om zijn transferzomer zo vlot mogelijk te laten verlopen.

In de voorbije dagen werd Club Brugge al met verschillende spelers in verband gebracht. De Belgische landskampioen zou bijvoorbeeld op Nantes-aanvaller Randal Kolo Muani (22) azen. Club volgt de aanvaller al een tijdje en wil nu actie ondernemen.

Hoewel er flink wat concurrentie is in de strijd om Kolo Muani, zou Club Brugge toch over prima papieren beschikken om de Franse belofte naar Jan Breydel te lokken. Dat heeft veel te maken met... Mogi Bayat.

Deal in de maak

De beruchte zaakwaarnemer zou zich volgens Franse media gaan bemoeien met de zaken. Bayat is kind aan huis bij Nantes en zou Kolo Muani nu naar Club Brugge willen loodsen. Een deal lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

Ook met Club onderhoudt Bayat overigens goede contacten. De makelaar bracht in een recent verleden nog Krépin Diatta aan bij blauw-zwart. Een deal waar Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert goede herinneringen aan overhouden.

Nóg een spits?

Dat Club Brugge nu nog een spits wil aantrekken, is wel best opvallend. Met Bas Dost, Youssouph Badji én Daniel Perez lopen er immers al drie centrumspitsen rond in de kern van Philippe Clement. 

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024