‘Vincent Kompany duwt door, Anderlecht wil stunten met inkomende toptransfer’

‘Vincent Kompany duwt door, Anderlecht wil stunten met inkomende toptransfer’
Vrijdag 09 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht is vastbesloten om in de komende maanden stappen vooruit te blijven zetten. Niet alleen op, maar ook naast het veld. Zo duwen Vincent Kompany en co bijvoorbeeld door om een belangrijke deal af te ronden.

Lukas Nmecha houden is topprioriteit voor Anderlecht. Volgens Het Laatste Nieuws wil paars-wit er alles aan doen om de 22-jarige spits nog minstens één seizoen extra in het Lotto Park te houden. Dat belooft echter geen makkelijke opdracht te worden voor Peter Verbeke.

Na een meer dan degelijk seizoen is Nmecha gewild. De Engelse Duitser werd een onmisbare pion bij Anderlecht en maakte op het EK U21 ook indruk bij Jong Duitsland. Hamburg zou Nmecha graag aantrekken, net als enkele niet nader genoemde Engelse ploegen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Nmecha én Man City overtuigen

Ook Anderlecht zou een poging willen wagen om Nmecha definitief over te nemen van Manchester City. Al is het afwachten of paars-wit straks kapitaalkrachtig genoeg zal zijn.  Met Vincent Kompany hoopt Anderlecht alvast over een belangrijke troef te beschikken.

Kompany kent Nmecha door en door en heeft ook nog steeds een goede band met Manchester CityVince the Prince wil Nmecha én Man City ervan overtuigen dat een overstap naar Anderlecht ideaal zou zijn voor alle betrokken partijen.

Afwachten of Nmecha en Manchester City meegaan in het verhaal van Kompany. Nmecha is 22 en wil niet al te veel tijd meer verliezen. Hij wil zo snel mogelijk in een grote competitie spelen en dat is dan weer niet zo'n geweldig nieuws voor RSCA.

8 miljoen

Man City wil zijn jonge spits dan weer verkopen voor de nodige miljoenen. Er is sprake van een vraagprijs in de buurt van 8 miljoen euro. Als Anderlecht dat bedrag niet kan ophoesten, zou Nmecha zomaar bij een andere ploeg kunnen belanden.

Poll: Denk jij dat het Anderlecht gaat lukken om Nmecha langer te houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024