Unibet Experts over RSCA-Club Brugge: "Veel goals, dit wordt het resultaat"

Unibet Experts over RSCA-Club Brugge:
Vrijdag 09 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

De nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League staat voor de deur en dat wil zeggen dat de Unibet Experts vooruitblikken naar de wedstrijden van dit weekend. Deze week hebben ze - uiteraard - extra aandacht voor klassieker tussen Anderlecht en Club Brugge.

Zowel expert Dimi als analist Mo Messoudi zag Anderlecht flitsen tegen Antwerp. "Ik viel letterlijk van mijn stoel toen ik Anderlecht op het veld van Antwerp bezig zag", vertelt Dimi. "Club Brugge is het beste team in de competitie, ook al is het vet daar wat van de soep. Ik verwacht zondag een match met veel goals", voegt hij er nog aan toe.

"Het is voor het eerst sinds lang een topper waarbij we denken dat Anderlecht zijn voet naast die van Club Brugge kan zetten", merkt Messoudi dan weer op. "Anderlecht heeft heel wat omgegooid. Ik verwacht dat Anderlecht zondag wat gaat tonen."

Dimi zet in op een zege van Club, terwijl Messoudi aan een gelijkspel denkt. Afwachten wie gelijk zal krijgen. Bekijk de volledige aflevering van Unibet Experts hieronder:

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024