Lior Refaelov heeft beslist over transfer naar Anderlecht: 'Hij gaat tekenen'

Lior Refaelov heeft beslist over transfer naar Anderlecht: 'Hij gaat tekenen'
Vrijdag 09 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) staat op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. De Israëli won eerder dit seizoen de Gouden Schoen en is nog steeds één van de dragende spelers bij Antwerp. Toch blijft een nieuw contract voorlopig uit. Komt het tot een vertrek of niet?

Enkele Belgische topclubs azen op Refaelov. Zij staan klaar om de aanvallende middenvelder gratis over te nemen. Anderlecht polste al bij de entourage van Rafa naar de contractvoorwaarden. Al is de kans bijzonder klein dat Refaelov straks in het Lotto Park belandt.

Refaelov zelf gaat er immers nog steeds van uit dat hij zijn aflopende overeenkomst bij Antwerp zal verlengen. De onderhandelingen over een nieuwe samenwerking slepen al máánden aan. Hoe vervelend Refaelov dat ook vindt, hij voelt zich uitstekend op de Bosuil en wil blijven.

Toenadering

Enkele bronnen rond de club melden nu ook dat er sprake is van toenadering tussen Antwerp en Refaelov. De speler zou weldra zijn handtekening zetten onder een nieuwe deal. Een overstap naar Anderlecht lijkt zo van de baan. Rafa blijft zo goed als zeker bij The Great Old.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024