Gefrustreerde Vercauteren in de clinch met Gheysens: "Daar besteed ik geen tijd aan"

Gefrustreerde Vercauteren in de clinch met Gheysens:
Zaterdag 10 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Na de 1-4-nederlaag tegen Anderlecht staan de zenuwen strak gespannen op de Bosuil. Op Moeskroen moét gewonnen worden, anders dreigt de boel nog voor play-off 1 zwaar te ontploffen.

Want Antwerp-trainer Frank Vercauteren ligt zwaar onder vuur. Dat Antwerp verloor met 1-4 is één iets, maar de manier waarop - de thuisploeg speelde heel verdedigend - weegt misschien zelfs nog zwaarder. 

Vercauteren gaf op zijn persconferentie al aan dat al die commentaar hem niet interesseert, maar hij verliest best niet uit het oog dat er ook veel interne kritiek is, niet in het minst van zijn voorzitter. 

"Hij is de voorzitter. Als hij het niet goed vindt, mag hij dat zeggen", verklaart Vercauteren in Het Nieuwsblad. "Het hoort erbij. Maar nogmaals: ik spendeer daar geen tijd aan. Ik wil me niet constant moeten verdedigen of verantwoorden."

Samen door één deur?

Altijd leuk voor een voorzitter om te horen dat zijn trainer geen tijd spendeert aan kritiek van zijn baas. Het zal maandag van het resultaat in Moeskroen afhangen hoezeer beiden nog samen door één deur gaan kunnen. 

Poll: Komt het nog tussen Vercauteren en Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Moeskroen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024