Boskamp maakt voorzitter topclub met grond gelijk: "Kom dan niet achteraf zeiken"

Boskamp maakt voorzitter topclub met grond gelijk:
Zaterdag 10 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Als er Johan Boskamp iets niet aanstaat, dan zal je het wel geweten hebben. De Nederlander neemt zelden een blad voor de mond en dat mag deze keer ook Antwerp ondervinden.

In Het Belang van Limburg laat Boskamp zich uit over de topper Anderlecht-Club Brugge van zondag. "Het is van moeten voor Anderlecht. Tegen Antwerp was het goed, terwijl Club Brugge de laatste tijd in mindere doen is. Het kan dus, maar zulke toppers zijn matchen op zichzelf."

"Iedereen is dan weer gemotiveerd en gebrand op een overwinning", vervolgt de Nederlander. "Er heerst een zeker optimisme bij Anderlecht. Dat is normaal als je een goede wedstrijd speelt tegen een van je concurrenten."

Maar dan haalt Boskamp in één adem ook zwaar uit naar Antwerp. "Ik moest wel lachen met de kritiek die Vercauteren na afloop kreeg over zijn defensieve speelstijl. Dat doet hij toch altijd?"

Goedkoop

Ook de Antwerp-voorzitter moet het zwaar ontgelden: "Als je Vercauteren binnenhaalt, dan weet je hoe hij zal spelen. Kom dan niet achteraf zeiken. Zeker de kritiek van voorzitter Paul Gheysens vond ik goedkoop.”

Poll: Is de kritiek van Gheysens op Vercauteren inderdaad goedkoop?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Moeskroen  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024