Verbazende onthulling bij Club in aanloop naar Anderlecht: "Híj is de beste van allemaal"

Verbazende onthulling bij Club in aanloop naar Anderlecht:
Zaterdag 10 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Er loopt héél wat talent rond bij Club Brugge dezer dagen. Dat wordt elke week bewezen aan de hand van de resultaten. Maar over wie nu juist de beste speler van blauw-zwart is, daarover lopen de meningen uiteen.

Velen twijfelen ook, want met bijvoorbeeld Charles De Ketelaere en Noa Lang heb je twee immense talenten tussen wie het moeilijk kiezen is. Maar daar heeft Nabil Dirar geen enkel probleem mee. 

Want de van Fenerbahçe gehuurde flankspeler opteert gewoon voor iemand anders. "Met Noa Lang heb ik een goeie band. Hij houdt ervan te lachen en vrolijk te zijn", opent Dirar in Het Nieuwsblad.

"Hij heeft een Marokkaanse opvoeding gehad, net zoals veel spelers van Ajax. Hij is een groot talent. Hij kan een grote carrière maken als hij een beetje meer werkt en luistert. Soms is voetbal te makkelijk voor hem."

Zizou of Riquelme

Vervolgens duidt Dirar zijn absolute favoriet aan. "De beste van allemaal bij Club is Hans Vanaken. Hij is El profesor. Zizou of Riquelme. Hij is altijd rustig aan de bal en dirigeert in zijn smoking ( toen met zijn vingers een vlinderdasje na, red.)."

"Ik praat ook graag met Ruud Vormer, Simon Mignolet en Mats Rits", besluit de Belgische Marokkaan. "Onze ploeg is een heel mooie mix van jongeren en rijpe spelers.” Iets zegt ons dat de discussie over wie nu écht de beste is, hiermee niet zal stoppen. 

Poll: Wie is volgens jou de beste speler bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024