'Marouane Fellaini verlaat China en maakt spectaculaire comeback bij déze topclub'

'Marouane Fellaini verlaat China en maakt spectaculaire comeback bij déze topclub'
Zaterdag 10 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Zijn avontuur in Azië komt tot een einde, ondanks een nog lopend contract bij zijn Chinese club Shandong Luneng. Marouane Fellaini gaat straks opnieuw voetballen in de Premier League, zo klinkt het.

33 is Marouane Fellaini ondertussen al en hij heeft bij Shandong Luneng nog een overeenkomst tot eind december. Maar daar zal volgens welingelichte bronnen nu een vervroegd einde aan gesteld worden. 

En dat heeft alles te maken met... José Mourinho. De Portugees zit bij Tottenham in nauwe schoentjes omwille van de povere resultaten en zijn gedrag, waarbij hij recent opnieuw op een paar leugens werd betrapt.

Omdat de Engelse topclub het voorlopig nog te duur acht om hem te ontslaan, ziet het ernaar uit dat hij volgend seizoen toch nog aan een nieuwe avontuur in het Tottenham Hotspur Stadion zal beginnen.

Goede band

Maar Mourinho zou Mourinho niet zijn als hij niet een paar eisen zou hebben. Eén daarvan is een aantal versterkingen. En hoog op zijn verlanglijstje staat Marouane Fellaini, de speler met wie hij altijd al een goede band had sinds ze samenwerkten bij Manchester United.

Volgens bronnen zou Fellaini een terugkeer naar de Premier League zelf zeker zien zitten. Vooral omdat hij ook met een comeback bij de Rode Duivels in het hoofd zit. Dan zou na het EK opnieuw naar China vertrekken voor amper zes maanden hem niet meer interesseren.

Terugkeer naar België

In de komende maanden zou er een oplossing uit de bus komen met Shandong Luneng, waardoor Fellaini het seizoen 2021-2022 bij Tottenham zou aanvatten. Een terugkeer naar ons land zit er dus nog niet meteen in. De middenvelder was immers ook in beeld bij verschillende Belgische topclubs.

 

Poll: Kan Fellaini een toegevoegde waarde zijn voor Tottenham?

TAGS  I  Shandong Luneng  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Manchester United  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024