Club Brugge-supporters worden gek: Noa Lang gaat toch mee naar Anderlecht

Club Brugge-supporters worden gek: Noa Lang gaat toch mee naar Anderlecht
Zaterdag 10 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Voor Club Brugge mag de uitslag van de topper van zondag in en tegen Anderlecht dan maar weinig verschil uitmaken, voor de supporters blijft de clash met de aartsrivaal altijd de match van het jaar.

Dus hopen ze met z'n allen op winst. Zeker omdat blauw-zwart de voorbije jaren telkens de maat kon nemen van een zwak Anderlecht. Maar nu lijken voor het eerst sinds lang de kaarten toch anders te liggen. 

Anderlecht zit immers in de flow en maakte op iedereen indruk met de 1-4-zege op Antwerp, terwijl het nu toch ook al een tijdje geleden is dat we het beste Club Brugge hebben gezien.

Waardoor er vanuit wordt gegaan dat enkel het beste Club Brugge kans zal maken op puntenwinst in het Lotto Park. En daar hoort natuurlijk ook Noa Lang bij. Maar die sukkelt nog altijd met de naweeën van de blessure die hij opliep met de nationale beloften.

Niet aan de aftrap

Of blijkt het toch niet zó erg? Want Het Laatste Nieuws weet dat de Nederlander toch mee afreist naar Brussel. Hij zou wel zeker niet aan de aftrap komen, maar het feit dat hij tot de selectie behoort was al genoeg om de Club-fans helemaal gek te maken.

Want dat betekent dat Philippe Clement hem eventueel als joker kan inzetten. De Club Brugge-trainer zou hem immers nooit meenemen als de Nederlander niet fit genoeg was om toch minstens te kunnen invallen.

Poll: Zal Lang in actie komen tegen Anderlecht volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024