'Youri Tielemans verrukt met komst van Hazard naar Leicester City'

'Youri Tielemans verrukt met komst van Hazard naar Leicester City'
Zaterdag 10 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

De nationale competities naderen zo stilaan het hoogtepunt. En omdat er in juni het EK is, moeten clubs die zich deftig willen versterken met het oog op volgend seizoen nu al in actie schieten.

En dat is ook wat Leicester City doet. De club rekent er sterk op dat het straks Champions League-voetbal haalt en wil daar dan maar wat graag goed voor de dag komen. En dus wordt uitgekeken naar spelers met internationaal niveau.

Uiteraard kom je dan al snel bij een Rode Duivel uit, niet voor niets staat België nummer één op de wereldranglijst. In Duitsland zijn ze ervan overtuigd dat Leicester City komende zomer Thorgan Hazard gaat wegkapen bij Borussia Dortmund

Naar verluidt tot grote vreugde van Youri Tielemans die het contingent Rode Duivels bij zijn club - ook Dennis Praet en Timothy Castagne spelen er - zo zou zien uitbreiden tot vier stuks. Maar vooral omdat Thorgan Hazard kwaliteit brengt natuurlijk.

Dringend geld nodig

In normale omstandigheden zou Borussia Dortmund Thorgan Hazard nooit laten gaan, maar door de coronagelinkte penibele financiële situatie, heeft de Duitse topclub dringend geld nodig.

En dat is voor een kapitaalkrachtige Premier League-club geen enkel probleem. Vanaf het moment dat het zeker is van CL-deelname gaat Leicester City in actie schieten.

Poll: Kan Thorgan Hazard Leicester City mee naar een hoger niveau stuwen?

TAGS  I  Leicester City  I   Borussia Dortmund

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022