'Ophef in aanloop naar topper tegen Anderlecht: Club is Hans Vanaken kwijt'

'Ophef in aanloop naar topper tegen Anderlecht: Club is Hans Vanaken kwijt'
Zaterdag 10 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Topper in de Jupiler Pro League of niet, de transfermarkt blijft draaien. En het zijn ook altijd dezelfden wiens naam het meest gelinkt wordt aan een mogelijk vertrek. Zo ook bij Club Brugge.

Het ziet er steeds meer naar uit dat blauw-zwart volgend seizoen zelf de markt op zal moeten om één of meerdere sterkhouders te vervangen. Noa Lang staat met stip op één, maar ook voor Charles De Ketelaere en Hans Vanaken blijft er serieuze belangstelling bestaan.

In Engeland valt nu te horen dat een vertrek van die laatste niet meer tegen te houden is. West Ham United, dat al sinds vorig jaar aan de mouw van de Brugse spelmaker zit te trekken, heeft volgens welingelichte bronnen beslist om alles uit de kast te halen om Vanaken aan te trekken.

En daar hoort ook een astronomische transfersom bij. Eerder viel al te horen dat The Hammers 20 miljoen euro veil hadden voor Vanaken, maar nu zouden ze bereid zijn om nóg verder te gaan. 

Londen

Veel heeft te maken dat de Engelse club goed op weg is om verrassend Europees voetbal te halen. Meteen een extra argument om ook Vanaken te overtuigen. En die was al gecharmeerd door de gedachte in Londen te kunnen gaan spelen en leven. 

Vanaken ligt nog tot de zomer van 2025 onder contract in het Jan Breydelstadion en voelt zich er nog altijd goed, maar dit seizoen leek er toch voor het eerst wat tekenen van metaalmoeheid op te treden.

Unieke kans

Bovendien is dit op zijn 28ste een unieke kans om nog eens een knaltransfer te maken. En bij Club Brugge zeggen ze alvast geen neen tegen een som van meer dan 20 miljoen euro. In de voorbereiding van de clash tegen Anderlecht kwam het nieuws wel ongelegen.

Poll: Zou het een goede zet zijn van Vanaken om naar West Ham United te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  West Ham United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024