'Björn Engels maakt verrassende comeback in Jupiler Pro League'

'Björn Engels maakt verrassende comeback in Jupiler Pro League'
Zaterdag 10 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League blijft een doorgeefluik. Velen dromen van een grote transfer, maar evenveel keren er ontgoocheld terug. Reken daar straks ook maar Björn Engels bij.

De rijzige centrale verdediger droomde altijd al van een (grote) carrière in de Premier League, maar komt serieus bedrogen uit. Bij Aston Villa komt hij sinds zijn overgang in de zomer van 2019 al een halfjaar helemaal niet meer aan spelen toe. 

En waar hij aanvankelijk nog hoopte het tij te keren, heeft hij zich erbij neergelegd dat het niet meer goed zal komen. In makelaarskringen valt nu te horen dat Engels komende zomer absoluut terug wil keren naar de Jupiler League.

Hij zou zijn manager de opdracht gegeven hebben een 'goede' club te zoeken en zou ook bereid zijn om in te leveren. Alles om zijn carrière op zijn 26ste te kunnen herlanceren. Engels werd al een paar keer gelinkt aan ex-ploeg Club Brugge, maar zou ook openstaan voor andere opties.

Belgische topclub

Uiteraard lijkt met zijn palmares een transfer naar een Belgische topclub een logische zaak. Zo werden ook al Antwerp, Standard, AA Gent en KRC Genk genoemd. Afwachten welke club komende zomer de reddingsboei gooit.

Poll: Doet Engels er goed aan terug te keren naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024