'Frank Vercauteren neemt bij Antwerp vlucht vooruit en heeft al nieuwe club'

'Frank Vercauteren neemt bij Antwerp vlucht vooruit en heeft al nieuwe club'
Zaterdag 10 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Het zit serieus scheef tussen Antwerp en zijn trainer Frank Vercauteren. De 1-4-nederlaag tegen Antwerp van vorig weekend heeft heel wat frustraties naar boven gebracht.

In alle geledingen van de club. Bij de spelers, de supporters en niet in het minst het bestuur. Voorzitter Paul Gheysens liet zijn onvrede over het matige niveau en het verdedigende voetbal ook al publiekelijk blijken.

En Vercauteren is ervaren genoeg om te beseffen dat zoiets vaak het begin van het einde betekent. Omdat zijn contract sowieso aan het einde van het seizoen afloopt en er nog niet is samengezeten over een eventuele verlenging, heeft de coach zijn conclusies blijkbaar al getrokken. 

In en rond de Bosuil valt immers te horen dat Vercauteren nu al een andere club op het oog heeft. Wellicht is dat opnieuw een buitenlandse ploeg, omdat hij het naar verluidt nu echt wel gehad heeft met de kritiek op zijn persoon. 

Rusland

Bovendien zijn er ook nog de familiale omstandigheden. Toen Vercauteren - vooraleer bij Antwerp te tekenen - sprak met KRC Genk en Standard kwam het gegeven dat zijn vrouw en kind nog in Rusland woonden naar boven als obstakel.

Poll: Zag jij Vercauteren volgend seizoen nog als trainer bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Moeskroen  I  KRC Genk  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024