Philippe Clement en Club Brugge pakken verrassend uit in Anderlecht

Philippe Clement en Club Brugge pakken verrassend uit in Anderlecht
Zondag 11 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Soms lijkt het alsof er in Anderlecht-Club Brugge enkel voor paars-wit nog iets op het spel lijkt te staan, maar niets is minder waar. Blauw-zwart wil immers een statement maken naar play-off 1 toe.

En daarvoor zijn alle middelen goed. Ook wat zand in de ogen gooien. Want waar Noa Lang nog altijd leek te sukkelen met de naweeën van de blessure die hij opliep met de nationale beloften, zou hij nu toch wedstrijdfit zijn.

Philippe Clement nam de Nederlander al verrassend op in de wedstrijdselectie, maar gaf in één adem mee dat Lang zeker niet aan de aftrap zou komen. Even werd gedacht dat dat een afleidingsmanoeuvre was en de flankaanvaller wel degelijk in de basis zou starten.

Maar de Club Brugge-coach pakt verrassend uit met Youssouph Badji. "We verwachten veel intensiteit van Anderlecht, daarom start ik met Badji", aldus Clement. "Er zijn meerdere mogelijkheden met hem. In principe is Noa fit om in te vallen. Hij heeft maar anderhalve training gehad, maar hij kan altijd iets extra geven aan de ploeg."

Poll: Zal Lang het verschil kunnen maken tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024