Kwade Ruud Vormer haalt fors uit na Anderlecht-Club Brugge

Kwade Ruud Vormer haalt fors uit na Anderlecht-Club Brugge
Maandag 12 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor zondag met 2-1 op het veld van RSC Anderlecht. Een tik voor de blauw-zwarte familie, en in het bijzonder voor Ruud Vormer. Die stond achteraf te balen als een stekker.

"Tegen Anderlecht wil je altijd winnen", vertelt Vormer aan Het Laatste Nieuws. "Iederéén die van Club houdt, wil van Anderlecht winnen. Daarom baal ik ook zo. Je hebt alles in eigen handen, maar je geeft twee kl*tegoals weg. En dan sta je met lege handen", haalt de kapitein uit.

Ook Mats Rits had het moeilijk met het puntenverlies. "Het gevoel dat overheerst is enorme teleurstelling", zegt Rits in Het Laatste Nieuws. "We hadden 70 minuten de controle over de wedstrijd. We moeten daarbij durven zeggen dat we niet extreem veel uitgespeelde kansen creëerden, maar wij waren de dominante ploeg. Het was een volwassen match van ons."

"We zijn het kwijt geraakt"

"Maar dan valt er een goal uit de lucht, die we te makkelijk weggeven. Amuzu krijgt die bal met een beetje geluk mee tegen Sobol. We verliezen ook het contact in de zestien en tegen Nmecha is het dan kassa. Anderlecht kreeg enorm veel energie door die 1-1. Dan gaat er ook nog een zondagsschot binnen. Daarna zijn wij het een beetje kwijt geraakt. Daar moeten we toch aan werken", besluit Rits.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024