Degryse keihard voor falend Club Brugge: "Híj kwam amper in het stuk voor"

Degryse keihard voor falend Club Brugge:
Maandag 12 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge kreeg zondagavond een tik van zijn eeuwige rivaal RSC Anderlecht. Na de twee goals van paars-wit had Club Brugge in de slotfase geen comeback meer in huis. Analist Marc Degryse zag blauw-zwart wegzakken.

"De zege van Anderlecht was fortuinlijk. Drie bepalende fases draaiden in hun voordeel uit: de paar centimeters die Vormer buitenspel stond bij de afgekeurde goal van Club, Amuzu die de bal van Murillo op zijn hiel in de loop voor hem kreeg voor de gelijkmaker, en de winning-goal van Sambi Lokonga na een foutje van Mignolet dat we niet gewoon zijn", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Dag en nacht

Degryse merkt ook op dat Club Brugge lang niet meer op zijn best is. "Deze Anderlecht-Club contrasteerde toch dag en nacht met de heenwedstrijd. Dit is lang niet het Club Brugge van in hun beste CL-periode. Club had wel balbezit, maar ze speelden Anderlecht niet weg."

"Vanaken kwam amper in het stuk voor", krijgt de topspeler van Club een veeg uit de pan van Degryse. "Badji op links was geen succes. Het was wachten op de inbreng van Lang die een actie in huis heeft. Na een coronabesmetting en blessure kon hij nog niet 100% top zijn, maar zijn goal was wel het hoogtepunt van de match."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024