Clinton Mata is het kotsbeu en trekt aan de alarmbel bij Club Brugge

Clinton Mata is het kotsbeu en trekt aan de alarmbel bij Club Brugge
Maandag 12 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Hij is eigenlijk altijd vrolijk en zet altijd een grote glimlach op. Na afloop van Anderlecht-Club Brugge kregen we evenwel een andere Clinton Mata te zien. De 28-jarige Angolees was niet bepaald mals voor zijn ploegmaats.

"Ik vind hier geen woorden voor", aldus Mata op de webstek van Club Brugge. "We gaan geen excuses inroepen. Dit is helemaal onze fout. Als je zo 0-1 voorstaat, dan mag je de tegenstander nooit laten terugkeren in de match. We moeten in de spiegel kijken", klinkt het fors.

"We laten ze terugkomen in de match en ze profiteren van een foutje. Dat gebeurt nu eenmaal in het voetbal, het doet er nu niet toe wie de fout maakt. Het is vaak kwestie om de man in de rechthoek te viseren en de enige keer dat hij ruimte kreeg, was het goal. Tegen goede spelers betaal je dat cash.”

"We moeten ons herpakken"

Waarna Mata tot slot nog eens flink aan de alarmbel trekt. "Het zal niet makkelijk worden in play-off 1. We gaan daar wedstrijden moeten winnen, want de achtervolgers verhogen de druk en lopen wat in."

"Maar ik zei het al, de enige die ons van de titel kan houden is Club zelf. We moeten ons herpakken. Het alarm ging al eerder af tegen Antwerp", besluit de verdediger van blauw-zwart.

Poll: Denk jij dat Club Brugge de landstitel nog uit handen geeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024