'Divock Origi hakt knoop door en is op weg naar deze Belgische topploeg'

'Divock Origi hakt knoop door en is op weg naar deze Belgische topploeg'
Maandag 12 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Het gaat van kwaad naar erger met Divock Origi. De 25-jarige aanvaller zit al een heel seizoen op een zijspoor bij Liverpool en dat wordt steeds pijnlijker duidelijk. Een vertrek op Anfield is onafwendbaar geworden.

Afgelopen weekend ontbrak Origi opnieuw bij Liverpool. Het was al voor de zesde opeenvolgende competitiewedstrijd dat onze landgenoot geen speelminuten kreeg van Jürgen Klopp. Een teken aan de wand. De Duitse trainer rekent niet meer op Origi, dat is overduidelijk.

Volgens meerdere Britse bronnen is het voor Origi zo klaar als een klontje: de aanvaller wil na dit seizoen vertrekken bij Liverpool. Hij is het beu dat hij geen kansen krijgt. Origi wil naar een club die wél in hem gelooft en waar hij zijn loopbaan nieuw leven kan inblazen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Antwerp informeert, Club past

Vorige zomer was er nog flink wat interesse in Origi, maar nu zijn er weinig ploegen die staan te springen om de Belg over te nemen. Al ligt Antwerp nog steeds op de loer, zo klinkt het over het Kanaal. The Great Old zou reeds contact hebben gehad met Origi. Op dit moment lijken ze op de Bosuil op koers te liggen om Origi aan te werven.

Al kan er natuurlijk nog veel gebeuren. Niet zo gek lang geleden aasde ook Club Brugge op Origi. Blauw-zwart zet voor volgend seizoen echter in op andere spelers. Origi lijkt geen prioriteit te zijn voor Club.

Amper één goal

Dit seizoen mocht Origi twee keer starten in de Premier League, zeven keer fungeerde hij als invaller. In totaal goed voor 181 minuten. Scoren deed onze landgenoot dit seizoen niet in de competitie. Enkel in de League Cup, tegen het bescheiden Lincoln City, kwam Origi dit seizoen al tot scoren.

Poll: Vind jij dat Origi voor Antwerp moet kiezen?

TAGS  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024