Nog meer problemen voor Club Brugge: "Serieus gezichtsverlies"

Nog meer problemen voor Club Brugge:
Maandag 12 april 2021 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge prijkt nog steeds autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar blauw-zwart zit de jongste tijd wel in de hoek waar de klappen vallen. Zondag werd verloren van eeuwige rivaal Anderlecht, maar dat is niet alles…

“Dan is er natuurlijk ook nog die mislukte beursgang die Club Brugge veel geld heeft gekost, met ook zwaar gezichtsverlies in het milieu”, laat Peter Vandenbempt noteren bij Sporza. Die mislukte beursgang heeft er intern flink ingehakt, want er is heel hard aan gewerkt”, benadrukt commentator.

Binnenpretjes bij concurrentie

De rivalen van Club zagen het graag gebeuren, zo weet Vandenbempt. “De concurrentie, zo gaat dat natuurlijk in die wereld, heeft daar veel binnenpretjes aan overgehouden. En als ik specialisten hoor dan is die beursgang niet iets waar ze dan over een jaartje nog een keer mee kunnen komen aandraven.”

“Het zijn geen prettige tijden voor Club Brugge. Maar goed, hoe je het ook draait of keert, de realiteit is dat iedereen, zelfs op dit moment, toch liefst sportief en financieel  in de schoenen van Club Brugge zou staan”, besluit Vandenbempt wel nog met een positieve noot.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024