Nieuwe mokerslag voor Club Brugge? ‘Philippe Clement vertrekt mogelijk al’

Nieuwe mokerslag voor Club Brugge? ‘Philippe Clement vertrekt mogelijk al’
Maandag 12 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Philippe Clement is goed op weg om Club Brugge voor het tweede opeenvolgende seizoen naar de Belgische landstitel te leiden. Voor Clement zelf zou het straks al drie op een rij zijn, na eerder ook al een titel met KRC Genk. Is het stilaan tijd voor de sprong naar het buitenland?

Bij Het Laatste Nieuws houden ze ernstig rekening met een mogelijk vertrek van Clement op het einde van het huidige seizoen. Clement zijn contract loopt nog door tot medio 2022, maar mogelijk komt er sneller dan verwacht een einde aan de samenwerking tussen club en trainer.

Momentum

"Zou hij deze zomer zijn momentum grijpen?", vraagt Het Laatste Nieuws zich luidop af. De krant denkt dus dat ze zich bij Club Brugge beter al voorbereiden op wat komen gaat. Het zou immers zomaar kunnen dat Clement straks voor een nieuwe uitdaging kiest.

In een recent verleden werd Clement reeds in verband gebracht met het Franse Stade Reims en het Engelse Sheffield United. Afwachten op de 47-jarige Waaslander zo'n club de moeite vindt. Na een half jaar Waasland-Beveren, anderhalf jaar Genk en twee seizoenen Club Brugge lijkt Clement alleszins wel rijp te zijn voor een nieuwe sprong.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog trainer van Club Brugge zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Reims  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren  I  Sheffield United

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023