‘Mario Mandzukic neemt beslissing over spectaculaire transfer naar België’

‘Mario Mandzukic neemt beslissing over spectaculaire transfer naar België’
Dinsdag 13 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Mario Mandzukic (34) nadert bij AC Milan het einde van zijn contract. De Kroaat zal in de zomer wellicht alweer andere oorden opzoeken. Mandzukic werd onder meer al aan een overstap naar de Jupiler Pro League gelinkt.

Met het oog op volgend seizoen zijn enkele Belgische topclubs nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe spits. Met zijn ervaring en kwaliteiten is Mandzukic uiteraard een interessante optie. Al is het maar de vraag of de Kroaat voor een verhuis naar België opteert.

In Italië klinkt het nu dat Mandzukic op weg is naar Saudi-Arabië. De targetman zou er straks zijn krabbel zetten onder een lucratief contract bij topclub Al-Hilal. Officieel is de deal nog niet, maar de gesprekken gaan wel de goede kant uit.

Niet naar Club of RSCA

Tijdens de vorige transferperiodes snuffelde vooral Club Brugge aan Mandzukic. De Kroaat werd ook aan Antwerp en Anderlecht gelinkt, maar tot een transfer kwam het niet. De kans lijkt nu erg klein dat Mandzukic nog naar België verhuist.

Mandzukic voelt niet al te veel voor een avontuur in de Jupiler Pro League. Liever opteert hij voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Op zijn 34ste speelt het financiële een belangrijke rol voor Mandzukic.

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024