‘Club Brugge onderhandelt over érg verrassende transfer’

‘Club Brugge onderhandelt over érg verrassende transfer’
Dinsdag 13 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

De transfermarkt opent pas de deuren in juli, maar de geruchtenmolen draait nu al overuren. Ook bij Club Brugge. De autoritaire leider uit de Jupiler Pro League zou aan het onderhandelen zijn over een geheel onverwachte transfer.

Het Laatste Nieuws meldt dat Emmanuel Dennis (23) zijn loopbaan in de zomer mogelijk verderzet in de Serie A. De Italiaanse subtopper Atalanta is geïnteresseerd. De onderhandelingen over een transfer werden vorige week reeds opgestart.

Verder zouden er nog enkele buitenlandse ploegen interesse tonen. Dat is opmerkelijk, want tijdens zijn uitleenbeurt aan het Duitse FC Köln trapte Dennis nog geen deuk in een pakje boter. Afgelopen weekend zat de Nigeriaanse aanvaller niet eens in de wedstrijdselectie.

Juiste bedrag

Een terugkeer naar Club Brugge is alleszins niét aan de orde, zo benadrukt Het Laatste Nieuws tot slot nog. Philippe Clement en co staan niet te springen om Dennis weer in de armen te sluiten. Club wil in de zomer liefst af van het enfant terrible, maar wél tegen het juiste bedrag. Dennis’ contract loopt nog door tot 2022.

Poll: Vind jij dat Dennis een nieuwe kans moet krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Köln  I  Atalanta

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024