‘Kompany wil basisspeler aantrekken, AA Gent en Vanhaezebrouck woest’

‘Kompany wil basisspeler aantrekken, AA Gent en Vanhaezebrouck woest’
Dinsdag 13 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht en AA Gent zijn in een pittige transferstrijd verwikkeld geraakt. Beide clubs hopen zich in het tussenseizoen te versterken met de dan transfervrije Julien De Sart (26). De gemoederen raken zelfs verhit.

AA Gent probeert De Sart al een hele tijd naar de Ghelamco Arena te lokken. In januari vonden er al gesprekken plaats tussen club en speler, KV Kortrijk weigerde echter om mee te werken aan een deal. Gent besliste dan maar om te wachten tot de zomer.

Een risico, zo blijkt nu. Ook Anderlecht aast immers op De Sart. Peter Verbeke heeft op dit moment nog maar een beperkt budget om mee te werken en De Sart is daarom ook een interessante speler voor paars-wit.

Gent grijpt meteen in

Anderlecht werkt in alle stilte hard aan de komst van De Sart. Trainer Vincent Kompany zou ervan overtuigd zijn dat de middenvelder een aanwinst kan zijn voor zijn jonge ploeg. Iets wat dan weer enorm steekt bij De Buffalo's.

Het Gent-bestuur en trainer Hein Vanhaezebrouck reageerden naar verluidt woest toen ze vernamen dat Anderlecht de deal met De Sart probeert te kapen. In Gent zijn ze nu van plan om een versnelling hoger te schakelen in het dossier en de smaakmaker van KV Kortrijk snel vast te leggen.

Poll: Bij welke club zie jij De Sart liefst tekenen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024