Kat Kerkhofs eerlijk over relatie met Dries Mertens: "Ik wilde dat lang niet doen"

Kat Kerkhofs eerlijk over relatie met Dries Mertens:
Dinsdag 13 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs en Dries Mertens vormen al járen een koppel. Het was lang niet altijd makkelijk tussen de twee, maar ondanks enkele pauzes zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Nu Kat steeds meer TV-programma's maakt, voelt ze zich ook een stuk beter in haar vel. "Sinds het programma voel ik me veel meer bevrijd in mijn eigen relatie", vertelde ze eerder al. "Vroeger wilde ik vooral bewijzen dat ik meer was dan de vrouw van Dries Mertens", klinkt het in Story.

"Er is een tijd geweest dat ik in interviews geen vragen wilde beantwoorden over Dries en op sociale media nauwelijks foto’s plaatste van hem, omdat iedereen mij dan nog meer zou bestempelen als ‘de vrouw van’."

Na het maken van haar laatste programma kijkt ze daar alleszins heel anders tegenaan. Ze heeft haar ding gevonden en dat helpt. "De open gesprekken in Kat Zonder Grenzen hebben me geïnspireerd om dat wat los te laten", geeft Kat toe.

Kinderwens

Kat en Dries denken overigens ook aan kinderen. "Onze kinderwens wordt concreter", bevestigde de presentatrice onlangs. "Elke vrouw van mijn leeftijd - ik word 33 – zal dat wel herkennen. Bij elke checkup zegt mijn gynaecoloog heel eerlijk: ‘Als je kinderen wilt, moet je geen tien jaar meer wachten.’ En dat dringt wel door."

"Ik bekijk het wetenschappelijk, het is niet dat ik mijn biologische klok voel tikken. Al denk ik soms wel: ik ben momenteel toch niet veel aan het doen, dus misschien... Maar ja, straks (dit najaar, red.) ga ik dan weer naast Gert Verhulst Dancing With the Stars presenteren.’ De focus ligt dus nog even op de carrière", besluit ze.

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Napoli

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024