'Napoli grijpt in en gooit stomverbaasde Dries Mertens eruit'

'Napoli grijpt in en gooit stomverbaasde Dries Mertens eruit'
Dinsdag 13 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Verrassende wending in de carrière van Dries Mertens (33). De Rode Duivel zou aan het einde van het huidige seizoen vertrekken bij Napoli. De Italiaanse topclub wil af van Mertens.

Diverse Italiaanse media melden dat Mertens zich naar de uitgang begeeft in het Stadio San Paolo. Onze landgenoot weegt te zwaar op het budget en daarom wil Napoli in de zomer absoluut af van Mertens.

Een mokerslag voor Mertens, die nog steeds erg gelukkig is in Napels en bij zijn huidige werkgever. Mertens is verrast door deze ontwikkelingen. Als het van onze landgenoot zou afhangen, zou hij zijn contract gewoon uitdienen. Maar hij heeft zijn lot dus niet in eigen handen...

De overeenkomst met Mertens loopt nog door tot midden 2022, maar Napoli wil na dit seizoen sowieso al afscheid nemen van de aanvaller. Mertens moét weg. Het bestuur van Napoli zal overigens niet moeilijk doen als er een aanvaardbaar bod op tafel komt.

Premier League

Mertens hoeft nog niet te wanhopen. Zo hebben topteams als Tottenham, Chelsea en Arsenal de Rode Duivel al in het vizier. Ook Inter aast op Mertens. Hij lijkt dus hoe dan ook een grote transfer te gaan maken.

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Arsenal  I  Inter  I  Chelsea

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022