Kijkers razend op Telenet en Eleven Sports: "Schandalig, schaam jullie!"

Kijkers razend op Telenet en Eleven Sports:
Dinsdag 13 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Rechtenhouder Eleven Sports maakte dinsdag bekend hoe voetbalfans komend weekend de laatste speeldag in de reguliere competitie kunnen volgen. Opvallend: bij Play Sports van Telenet zullen niet alle matchen te zien zijn. En dat zorgt voor flink wat opschudding.

Eleven Sports zorgde dinsdag voor een overzicht van speeldag 34 in de Jupiler Pro League. Via de online platformen kunnen Eleven Sports-abonnees alle wedstrijden volgen, net als via Proximus. Dat maakt extra kanalen vrij om alle matchen uit te zenden.

In het geval van Telenet ligt dat anders. Daar zullen fans van AA Gent, Zulte Waregem, KV Kortrijk en KV Mechelen de wedstrijd van hun ploeg niet live kunnen bekijken. Ze moeten het stellen met een multilive waarin alle matchen afwisselend aan bod komen.

"Wat een klucht!"

Het nieuws sloeg in als een bom bij abonnees van Telenet. Dat de wedstrijden Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen niet te zien zullen zijn op Play Sports, kan er bij Telenet-abonnees niet in. "Wat een klucht", reageert een kwade voetbalsupporter. "Het is schandalig" en "Schaam jullie", gaan razende kijkers zelfs nog een stap verder.

"Jullie zouden ook de niet-JPL-kanalen op Telenet voor een keer kunnen gebruiken om al de matchen met inzet te brengen", stelt iemand een oplossing voor. Maar het zijn voornamelijk toch kwade reacties waarmee Telenet en rechtenhouder Eleven Sports het moeten doen: "Dit is amateurisme ten top", lezen we bijvoorbeeld ook nog.

De kwade reacties:

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024